ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Εθελοντές Καλλιτέχνες

Στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα εθελοντών καλλιτεχνών οι οποίοι θα συμμετέχουν με διάφορες δράσεις στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Με αυτό το τρόπο θα φέρουμε νέους ανθρώπους σε μια πρώτη επαφή με το θέατρο δρόμου ενώ παράλληλα θα ενισχύσουμε τη συμμετοχή στο φεστιβάλ και θα το ανοίξουμε στο ευρύτερο κοινό. Καλλιτέχνες, χωρίς απαραίτητα προηγούμενη εμπειρία, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν το φεστιβάλ όχι μόνο σαν θεατές αλλά συμμετέχοντας και οι ίδιοι.

Μικρές δράσεις που αποσκοπούν στην διασκέδαση σας. Άνθρωποι με όρεξη και μπόλικη ενέργεια που επιλέχθηκαν για να κάνουν μικρά και σύντομα θεάματα, αλλά εξυπηρετούν το διττό σκοπό τους. Δράσεις που εισάγουν νέους ανθρώπους στο κόσμο του θεάτρου δρόμου και από την άλλη δίνουν μια μικρή γεύση για το τι γίνεται στην πόλη, αποκαλύπτοντας πως ο πιο μικρός δρόμος μπορεί να γίνει μια «σκηνή» και η πιο απλή ιδέα μπορεί να γίνει θέαμα, θέαμα δρόμου.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

Δήμητρα Αθανασοπούλου, Ιουλία Αλιφέρη, Ελευθερία Αναστασιάδου, Ευγενία Βισσαρίου, Δημήτριος Κακαβούλας, Μαίρη Καλογείτονα, Μαρία Κάπη, Δανάη-Δήμητρα Καρρά, Τατιάνα Κατσίνα, Ναταλία Κηρύκου, Ιάκωβος Μινδρινός, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Κωνσταντίνος Ξυδιάς, Άννα Παυλίδου, Λάζαρος Περιάλης, Αλεξία Στολιδάκη

© 2010 - (c) Helix Theatre 2009-2010. Proudly powered by Joomla. Designed by wrong media lab.
   
| Κυριακή, 03. Οκτώβριος 2010 || Original template by: LernVid.com |