ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου, στο University of Roehampton του Λονδίνου στο τμήμα Drama therapy και κλασσική κιθάρα και τραγούδι στο Κάλβειο Μουσικό Ωδείο. Συμμετείχε σε σεμινάρια ψυχολογίας στη Salamanca της Ισπανίας και ψυχολογίας του Clown με τον Philip Gaulier. στην Αθήνα. Διδάσκει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και το Παιδικό Θέατρο. Συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρόδου στη παράσταση «Το πανηγύρι του Αγίου Βαρθολομαίου» του Μπεν Τζόνσον. Είναι ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Δρόμου Helix.

Είπαν…

ΕΡΜΟΥ, 2-3/10, ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΗ, 13.30

Η παράσταση «είπαν…» ξεκίνησε από μια συζήτηση κι έφτασε στο δρόμο. Ο μύθος του ψαρά που έδωσε την ψυχή του για τον έρωτα ήταν η αρχή, αλλά τι είναι η ψυχή έγινε η μόνη μας σκέψη. «Η ψυχή στο δρόμο», που είναι ο άξονας του Φεστιβάλ θα δώσει ίσως κι άλλες απαντήσεις.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Επιμέλεια κειμένων: Σίσσυ Λιανοπούλου
Εικαστική σύνθεση: Κατερίνα Βαρβακαστάνη
Παίζουν: Κάλια Θεοδωσιάδου, Κατερίνα Βαρδακαστάνη, Μανώλης Ιωνάς


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Κατερίνα Βαρδακαστάνη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

© 2010 - (c) Helix Theatre 2009-2010. Proudly powered by Joomla. Designed by wrong media lab.
   
| Τετάρτη, 06. Οκτώβριος 2010 || Original template by: LernVid.com |