ENGLISH THEATRE CLUB

ENGLISH THEATRE CLUB

Η ομάδα English Theatre Club, ανεβάζει έργα στα  αγγλικά και στα ελληνικά, για παιδιά και ενήλικες σε θέατρα, πάρκα και σχολεία της Αθήνας και της περιφέρειας. H Τερέζα Κουρούκλη έχει γράψει θεατρικά έργα για παιδιά και εφήβους. Έχει δημιουργήσει το  Εnglish Theatre Club της Αθήνας όπου εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έλαβε μέρος στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας με το μιούζικαλ «Η Κική και το ρεβίθι». Η Δήμητρα Δεσύπρη είναι φιλόλογος και έχει ανεβάσει θεατρικά έργα για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Γράφει στίχους. Έγραψε μαζί με την Τ. Κουρούκλη το θεατρικό έργο «Η Κική και το ρεβίθι» Έλαβε μέρος στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας με το μιούζικαλ «Η Κική και το ρεβίθι». Η Carry Mellow είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε παραστάσεις στη Νότιο Αφρική και στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με το English Theatre Club. Ο Θοδωρής Μανταζέλης είναι ηθοποιός και συνεργάζεται με το English Theatre Club. Έχει συμμετάσχει σε παραγωγές στο θέατρο. Η Χάγια Κοέν διδάσκει σχεδιασμό ρούχων και cheap art στο Μικρό Πολυτεχνείο και στο Κολλέγιο Ψυχικού. Έχει επιμεληθεί κοστούμια για το θέατρο και έχει παίξει σε παραστάσεις του Μ. Πολυτεχνείου. Ο Πάνος Κτορίδης έχει συμμετάσχει στη θεατρική ομάδα του Δήμου Πατρών και σε θεατρικές παραστάσεις του Μ. Πολυτεχνείου.

Το παγκάκι

ΠΛ. ΘΗΣΕΙΟΥ, 1-3/10, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΗ, 12.00

Πόσα μπορούν να συμβούν σε ένα παγκάκι;
Σειρά από τρία επεισόδια με κεντρικό ήρωα έναν κλοσάρ.
Διαδραματίζονται σε ένα παγκάκι του δρόμου και σχολιάζουν τη ζωή των ανθρώπων που περιφρονούν τις συμβάσεις. Σκηνές και ερωτήματα, χιούμορ και μουσική πλαισιώνουν μια παράσταση «silent movie».
Επεισόδιο 1ο: «Η σαρδέλα»
Επεισόδιο 2ο: «Το κυνηγητό»
Επεισόδιο 3ο: «Το πικ-νικ»

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφείς: Τέσσα Κλαρκ-Κουρούκλη,  Δήμητρα Δεσύπρη
Σκηνοθεσία: Τ. Κλαρκ, Κατερίνα Φιλιώτου
Κοστούμια: Χάγια Κοέν
Ηθοποιοί: Τέσσα Κλαρκ-Κουρούκλη, Θοδωρής Μανταζέλης, Πάνος Κτωρίδης, Ειρήνη Πανοπούλου, Δήμητρα Δεσύπρη και Παναγιώτης Μπερναλής

Συνθέτης:Βασίλης Πανόπουλος
Στίχοι τραγουδιού: Δήμητρα Δεσύπρη-Βασίλης Πανόπουλος
Παίζουν οι μουσικοί
Κυδωνάκης Κώστας,ηλεκτρική κιθάρα
Πανόπουλος Βασίλης,ακουστική κθάρα
Πανοπούλου Ειρήνη,κρουστά
Φιοράτου Ματούλα,μαντολίνο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Δήμητρα Δεσύπρη, Tessa Clark, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

http://www.englishtheatreclub.com

 

© 2010 - (c) Helix Theatre 2009-2010. Proudly powered by Joomla. Designed by wrong media lab.
   
| Κυριακή, 03. Οκτώβριος 2010 || Original template by: LernVid.com |