Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Κουκλοθίασος «Ο τρελλός του βασιλιά»

Ο κουκλοθίασος «Ο τρελλός του βασιλιά» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2010. Ιδρυτής του θιάσου είναι ο Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος. Στόχος του θιάσου είναι η θεατρική δημιουργία με όχημα την κούκλα και τον αποχαρακτηρισμό του κουκλοθεάτρου ως αποκλειστικά ενός θεάματος για παιδιά στο υποσυνείδητο του κοινού και την αποδόμηση της ταυτότητας αυτής. Το έργο «ο Κανείς και ο Τίποτα» η πρώτη παραγωγή του θιάσου βασίστηκε σε αυτή την προσπάθεια δημιουργώντας μια παράσταση η οποία απευθύνετε σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο Κανείς και ο Τίποτα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, 1/10, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00

Το έργο βασίζεται σε μια αρχαία ιαπωνική φάρσα, διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία όπου το κεντρικό ρόλο κρατούν 2 υπηρέτες και ένα κουτί. Το μυστηριώδες περιεχόμενο του κουτιού βάζει σε μπελάδες τους υπηρέτες και κάνουν άνω κάτω τον οίκο του αφέντη τους που τους έχει διατάξει να τον φυλάσσουν κατά την απουσία του. Ένα έργο με ξυλόγλυπτες γαντόκουκλες και άφθονο γέλιο που απευθύνετε σε μικρούς και μεγάλους!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:  25’

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία, κουκλοπαίχτες :  Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος, Κωστής Ζαϊμάκης
Σκηνογραφία, κατασκευή σκηνικών, κατασκευή κούκλων:  Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

© 2010 - (c) Helix Theatre 2009-2010. Proudly powered by Joomla. Designed by wrong media lab.
   
| Τετάρτη, 06. Οκτώβριος 2010 || Original template by: LernVid.com |