ΨΕΥΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΑ

Ψευτιά με Αυτιά

Ιδρύθηκε το 2010 από τις Δημητρουλάκη Ελένη, γραφίστρια και την Φωστίνη Αγγελική, βρεφονηπιοκόμο και κουκλοπαίχτρια. Συμμετείχαν επί σειρά ετών, υποκριτικά, σε παραστάσεις για ενηλίκους και παιδιά, της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αργυρούπολης, «Το όνειρο του σκιάχτρου», «όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» κ.α. Συνεργάστηκαν στην κατάσκευή και εμψύχωση θεατρικής κούκλας  με τον Σπύρο Παπαχρήστου της ομάδας «Τα φτερά του μύθου», στην παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξ. Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαραγκού. Σε αυτή την παράσταση συνεργάζονται με τον μουσικό Ανδρέα Νικόλη δάσκαλο drums και παραδοσιακών κρουστών στη σχολή κρουστών "Σπύρος Λιβιεράτος" του Δήμου Αργυρούπολης και μόνιμο μέλος στο Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων και την μαθήτριά του Δανάη Στεργίου.

Το ποτάμι που ενώνει

Κουκλοθεατρική παράσταση με «ζωντανή μουσική» με θέμα τη διαφορετικότητα των λαών με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις συνήθειές τους, χωρίς πολλά λόγια, με κίνηση ασπρόμαυρων γαντιών που μετάμορφώνονται σε κούκλες υπό τους ρυθμούς και ήχους κρουστών μουσικών οργάνων. Δυο μεριές γης κι ένα ποτάμι ανάμεσα τους! Δυο παιδιά διαφορετικών φυλών, σχέσεις αγεφύρωτες για πολλούς! Μια  μπάλα, το πρώτο παιχνίδι κάθε παιδιού, γίνεται η γέφυρα για να έρθουν κοντά άνθρωποι, ζώα και πουλιά. Κι ένα χάρτινο καράβι μας θυμίζει πως όλοι μπορούν να «ταξιδεύουν» μέσα του αρμονικά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:  20’

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΗ 1-3/10, 19.30 & 20.00

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κατασκευή - εμψύχωση: Ελένη Δημητρουλάκη,  Αγγελική Φωστίνη
Σκηνογραφία- σκηνοθεσία:  Ελένη Δημητρουλάκη, Αγγελική Φωστίνη
Μουσική -  ήχοι- κρουστά: Αντρέας Νικόλης, Δανάη Στεργίου
Φωτογραφία: Κώστας Γιαννόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Φωστίνη Αγγελική- Δημητρουλάκη Ελένη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


© 2010 - (c) Helix Theatre 2009-2010. Proudly powered by Joomla. Designed by wrong media lab.
   
| Πέμπτη, 30. Σεπτέμβριος 2010 || Original template by: LernVid.com |